Er zijn diverse leningen en subsidies beschikbaar als het gaat om energie en duurzaamheid. Deze leningen en subsidies dragen bij aan ambities en doelstellingen binnen onze gemeente door u net even dat financiële steuntje te geven.

Mogelijkheden voor de inwoner

Een aantal regelingen voor de verbetering van uw huis worden aangeboden vanuit de rijksoverheid of provincie en gelden daarbij voor iedereen. Een enkele regeling wordt aangeboden vanuit de gemeente. Alle informatie over deze leningen en subsidies op het gebied van energie en duurzaamheid zijn terug te vinden op de website van Agem Energieloket(externe link).

Mogelijkheden voor de ondernemer

Voor het verbeteren van uw bedrijf of onderneming biedt de rijksoverheid u als ondernemer een aantal regelingen. Alle informatie over deze leningen en subsidies, ook op het gebied van energie en duurzaamheid, zijn terug te vinden op de website van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland(externe link).

Ook provincie Gelderland biedt diverse leningen en subsidies. Deze kunt u terug vinden op de website van Provincie Gelderland(externe link).

Naast de grote diversiteit aan leningen en subsidies die via de rijksoverheid en de provincie Gelderland worden aangeboden, hebben wij als gemeente een stimuleringsregeling voor micro en kleine bedrijven(externe link) beschikbaar gesteld.

Bent u ondernemer en koopt of leaset u een nieuwe emissieloze bedrijfsauto? Kijk dan eens naar de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). Op de website van de rijksoverheid staat de informatie over de SEBA(externe link).

Terug naar de startpagina Doetinchem duurzaam

Hebt u gevonden wat u zocht?