In de gemeente Doetinchem kunt u heerlijk fietsen. Het buitengebied biedt mooie fietsroutes, waar u kunt genieten van de Achterhoekse natuur. Wij zijn altijd bezig om het fietsen in de gemeente Doetinchem prettiger te maken. De afgelopen jaren hebben wij bijvoorbeeld op verschillende plekken in de stad Doetinchem vrijliggende fietspaden gemaakt. 

Fietsen stallen in de binnenstad

De binnenstad van Doetinchem heeft twee bewaakte fietsenstallingen. U kunt uw fiets hier gratis neerzetten. De bewaakte fietsenstallingen zijn te vinden aan de Nieuwstad (bij de Raadhuisstraat) en aan de Waterstraat (stalling Perlstein, bij de Gasthuisstraat). Bij de fietsenstalling aan de Waterstraat kunt u een elektrische fiets opladen. Een nieuwe (onbewaakte) fietsenstalling vindt u aan de Grutpoort. Op de website van Buha staat wanneer de fietsen bewaakt worden.

Fietsen in de binnenstad

U mag iedere dag tot 12.00 uur fietsen door de binnenstad. Na 12.00 uur is het verboden om door de binnenstad te fietsen. Na sluitingstijd van de winkels mag er ook gefietst worden in de binnenstad. Brom- en snorfietsen mogen niet door de binnenstad rijden. Gebruik in plaats daarvan de fietspaden rondom het centrum. U kunt uw brom- of snorfiets parkeren bij een van de stallingen aan de rand van het centrum. 

Bekijk de digitale parkeerkaart en selecteer in de legenda alleen de bewaakte fietsenstallingen.

Hebt u gevonden wat u zocht?