Gemeentepagina Doetinchem Actueel

De gemeente publiceert wekelijks in het huis-aan-huisblad Doetinchems Vizier de gemeentepagina Doetinchem Actueel. U kunt de gemeentepagina downloaden. Wilt u een oudere gemeentepagina inzien, bekijk dan het digitale archief van Doetinchems Vizier.

Doetinchems Vizier niet ontvangen?

Heeft u Doetinchems Vizier niet ontvangen? U kunt uw klacht digitaal bekendmaken via uitgeverij.achternoeksnieuws.nl/bezorgklacht. Lukt het niet via internet een melding te maken, dan kunt u bellen met de verspreider op (0314) 394 613. Doetinchems Vizier ligt ook op diverse afgiftepunten. Deze vindt u op uitgeverij.achterhoeksnieuws.nlafgiftepunten.

Digitaal bekendmaken

De gemeente Doetinchem publiceert haar bekendmakingen en kennisgevingen digitaal. Via www.officielebekendmakingen.nl blijft u zo op de hoogte van alle bekendmakingen en kennisgevingen.

U hoeft de bekendmakingen in uw buurt niet zelf op te zoeken op deze website, maar kunt ook wekelijks een e-mail ontvangen met de bekendmakingen die voor u relevant zijn. Hiervoor meldt u zich aan voor de e-mailservice op de website overuwbuurt.overheid.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?