Spelregels

Gemeente Doetinchem is actief op social media. Hieronder vindt u de links naar onze gemeentelijke accounts.

Spelregels social media

Gemeente Doetinchem gebruikt social media om in contact te zijn met inwoners en andere belangstellenden. We zetten de kanalen onder meer in om anderen te informeren. Ook kunt u de gemeente via social media benaderen met uw vragen.

Wij zijn benieuwd naar uw reactie op onze berichten en nodigen u van harte uit om te reageren. We hebben wel een aantal spelregels voor het gebruik van social media:

  • Wij respecteren ieders mening, ook als die afwijkt van onze eigen opvattingen. Dezelfde houding verwachten wij van inwoners en anderen die via social media berichten aan of over de gemeente plaatsen.
  • Agressieve uitingen, grof taalgebruik, misleiding of discriminatie accepteren wij niet. Deze uitingen verwijderen wij van onze socialmedia-kanalen en waar nodig nemen wij passende maatregelen.
  • Het domineren van onze socialmedia-kanalen door het herhalen van uitingen of discussies staan wij niet toe. Wij behouden ons het recht voor deze uitingen geheel of gedeeltelijk te verwijderen.
  • Plaats geen commerciële berichten of advertenties. Deze verwijderen wij.
  • Plaats op social media geen persoonsgegevens van uzelf of van anderen. Deze verwijderen wij.

Als u zich herhaaldelijk niet aan bovenstaande spelregels houdt, dan kunnen we beslissen om u de toegang tot socialmedia-kanalen van de gemeente Doetinchem te ontzeggen. U kunt dan geen reacties meer plaatsen op het betreffende socialmedia-kanaal en in sommige gevallen (X, LinkedIN) ook de berichten die door de gemeente Doetinchem worden geplaatst, niet meer bekijken.

Hebt u gevonden wat u zocht?