De weekmarkt vindt plaats op dinsdag en zaterdag. Naast de kramen met levensmiddelen, zijn ook de zogeheten 'non-food kramen' (zoals de stoffen kramen) aanwezig zijn. 

Weekmarkt

De warenmarkt op dinsdag in Doetinchem trekt wekelijks kooplustigen uit de hele regio, tot over de grens met Duitsland. De dinsdagmarkt is van oorsprong vooral een textielmarkt aangevuld met levensmiddelen. Tegenwoordig zijn er op de dinsdagmarkt ook enkele kramen met ecologische of huishoudelijke producten/apparaten. De markt is elke dinsdag van 9.00 tot 13.00 uur. De marktkramen staan op het plein voor het stadhuis aan de Raadhuisstraat.

Kleinere warenmarkt op zaterdag

Op zaterdag is er een kleinere warenmarkt van 9.00 tot 17.00 uur. De marktkramen staan op zaterdag in de Tjalmastraat. Dit is aan de zijkant van het stadhuis.

Warenmarkt in Wehl

In Wehl is er een warenmarkt op donderdag tussen 13.00 en 17.30 uur. De marktkramen staan op het Koningin Wilhelminaplein.

Op de website Lekker.Doetinchem leest u meer over de weekmarkt.

Standplaats

Wilt u een standplaats op de markt innemen? Dan hebt u een vergunning op basis van de Marktverordening nodig. Lees daarvoor de pagina Marktvergunning. De vergunning geldt voor de dinsdag-, donderdag- en de zaterdagmarkt.

Hebt u gevonden wat u zocht?