Op deze pagina vind u alle informatie over de partners van de gemeente Doetinchem.

IG & D

Om mee te kunnen praten over zaken als bereikbaarheid en regelgeving en een meer gestructureerde vorm van samenwerking aan te gaan in en rond de stad werd in 1991 uit de sectie Industrie, Groothandel en Dienstverlening van Stichting Doetinchem ’70, IG & D opgericht. Een vereniging die tot de dag van vandaag meepraat, meedenkt en meedoet over en aan de belangen van bedrijven in en rond Doetinchem. Bekijk www.igddoetinchem.nl(externe link).

Kamer van Koophandel Doetinchem

De Kamer van Koophandel informeert en helpt alle ondernemers. Alles wat u wilt weten over een bedrijf starten, financiering, innovatie en meer. Kijk op www.kvk.nl(externe link) of bel naar (026) 353 88 35.

MKB servicedesk

Lid van MKB Nederland? Stel uw ondernemersvraag aan de online MKB servicedesk: www.mkbservicedesk.nl(externe link) of bel naar 0900 645 66 52.

FLOX Ondernemershuis

FLOX Ondernemershuis is dé (flex)werkplek voor ondernemers uit de Achterhoek. Kijk op www.floxondernemershuis.nl(externe link) voor meer informatie.

Ondernemersorganisaties

Doetinchem kent 5 ondernemersorganisaties. Bedrijven, die gevestigd zijn of zich gaan vestigen in Doetinchem, kunnen hier lid van worden.

  • De IG&D(externe link).De bedrijvenkring voor Industrie, Groothandel en Dienstverlening waarvan de leden vooral te vinden zijn op de bedrijventerreinen in Doetinchem. Een vereniging die meepraat, meedenkt en meedoet over en aan de belangen van bedrijven in en rond Doetinchem. Bij de IG&D zijn parkmanagementorganisaties aangesloten die de 6 grote bedrijventerreinen beheren en de belangen behartigen van de bedrijven gevestigd op die bedrijventerreinen.
  • De OVD(externe link). De Ondernemers Vereniging Doetinchem waarvan de leden, met name winkeliers, vooral te vinden zijn in en om het centrum van Doetinchem. Via het Binnenstad Bedrijf Doetinchem, bestaande uit een samenwerking tussen gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren is de OVD te benaderen.
  • De KHN-afdeling Doetinchem(externe link). De Koninklijke Horeca Nederland - afdeling Doetinchem waarvan de leden, met name horeca, vooral te vinden zijn in Doetinchem.
  • De WOV(externe link). De Wehlse Ondernemers Vereniging waarvan vooral de diverse bedrijven in Wehl lid zijn.
  • De Dorpsraad Gaanderen(externe link). De dorpsraad Gaanderen heeft een ondernemersvertegenwoordiging binnen de leden en vertegenwoordigt de ondernemers in en om het centrum van Gaanderen.

Heeft u gevonden wat u zocht?