Logo Buha

Buha bv verzorgt in opdracht van de gemeente Doetinchem het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Organiseert u een evenement in de binnenstad van Doetinchem? Dan kan Buha het volgende voor u betekenen:

Facilitair

Afvalbakken

Om het terrein waarop uw evenement plaatsvindt zo schoon mogelijk te houden, kunt u bij Buha afvalbakken huren. Deze afvalbakken worden door Buha voorafgaand aan het evenement geleverd en na afloop van het evenement geleegd en opgehaald. Wanneer u de afvalbakken gedurende een (meerdaags) evenement wilt laten legen, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs.

Reiniging van de evenementlocatie

Wanneer u de locatie waarop uw evenement plaatsvindt tussentijds of na afloop wilt laten reinigen, dan kunt hiervoor een offerte opvragen bij Buha.

Advies inrichting evenementlocatie

Om de bezoekersstromen van een evenement goed te laten verlopen, is het goed om voorafgaand aan een evenement te bekijken hoe de locatie het beste ingedeeld kan worden. Denk hierbij aan het afzetten van de locatie of het plaatsen van fietsenstallingen. Ook is het raadzaam om te inventariseren of er risico’s zijn ten aanzien van bijvoorbeeld straatmeubilair of openbaar groen.

Terreinafzettingen

Voor dranghekken en andere terreinafzettingen kunt u terecht bij Buha. 

Advies indeling locatie

Voor de inrichting van een evenementenlocatie kan Buha u adviseren hoe een evenemententerrein handig ingedeeld wordt aan de hand van de activiteiten en het verwachtte aantal bezoekers.

Verkeersmaatregelen

Heeft uw evenement invloed op de doorstroom van het verkeer? Zorg dan voor correcte en veilige wegafzettingen. Voor het plaatsen en na afloop verwijderen van de benodigde wegafzettingen neemt u contact op met Buha. De wegafzettingen moeten vermeld worden in de vergunningaanvraag.

Podium

Wanneer u een podium voor uw evenement wilt huren, dan kunt u podiumdelen huren bij de Stichting Podium Doetinchem. Neemt u hiervoor contact op met walter@hendrixen.nl.

Promotie

Digitale informatieborden bij invalswegen

Op de digitale informatieborden bij de invalswegen van de gemeente Doetinchem mogen organisatoren hun evenement gratis promoten. Hiervoor moet u een tekst aanleveren door te mailen naar info@buha.nl.

Offerte aanvragen

Voor meer informatie of een offerte, neem dan contact op door te mailen naar info@buha.nl.

Hebt u gevonden wat u zocht?