Een energiezuinig huis heeft veel voordelen: het is goed voor de aarde, u bespaart energiekosten en het woont comfortabeler.

Hebt u advies nodig voor het verduurzamen van uw huis? Dan kunt u terecht bij Energieloket Achterhoek, dat is opgericht door de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre en Oude IJsselstreek. Het Energieloket ondersteunt alle inwoners van deze gemeenten met inzicht en advies over energiebesparing. 

Daarnaast helpen ze bij het aanvragen van financiële hulpmiddelen en voeren ze in opdracht van de gemeenten verschillende projecten en subsidieregelingen uit. Er zijn gratis mogelijkheden, zoals een telefonisch adviesgesprek, een energiecoach of een gratis warmtefoto. Voor een betaalbaar tarief kunt u een woningverbeterplan of persoonlijk adviesrapport laten maken. Ook kan er een energiespecialist bij u langskomen. U kunt er terecht met uw vragen over en het aanvragen van leningen of subsidies voor het verduurzamen van uw woning.

Meer informatie over energie besparen leest u op energieloketachterhoek.nl/energie-besparen(externe link).

Terug naar de startpagina Doetinchem duurzaam

Hebt u gevonden wat u zocht?