Gemeente Doetinchem organiseert regelmatig een duurzame actie. 

Melding ontvangen bij nieuwe actie? 

Meld u aan als u een e-mail wilt ontvangen wanneer een nieuwe actie van start gaat. Stuur daarvoor een e-mail naar gemeente@doetinchem.nl met als onderwerp Duurzame actie.

Lopende actie

Hoe gaat u naar uw werk? In de maand september kunt u gratis een e-bike uitproberen voor uw woon-werkverkeer. De actie loopt van 1 t/m 30 september 2023. Er zijn 100 bonnen beschikbaar, dus reageer snel want op = op.

Eerdere acties

  • Op 1 juli 2023 stond een serviceteam klaar om auto-vakantiegangers te helpen bij het checken van hun banden en het oppompen. In Doetinchem zijn er 3 slimme bandenpompen. Ze staan op de parkeerplaatsen Stationsstraat, De Bongerd en Woonboulevard Wijnbergen. Met opgepompte banden rijdt u veiliger, schoner, stiller en zuiniger!
  • € 50,- korting op een regenton: Met een regenton spaart u water dat u op droge dagen kunt gebruiken voor de planten in uw tuin of het wassen van uw auto. Regenwater is schoon en gratis. Zonde om dat in het riool te laten lopen.  
  • Een woningverbeterplan voor € 25,- in plaats van € 100,-. Met een woningverbeterplan krijgt u inzicht waar u kunt besparen. Een Woningverbeterplan geeft een overzicht van de maatregelen en de kosten ervan.