Logo Buur maakt Natuur

De aanleg en inrichting van de Wehlse Broeklanden zijn nog volop in ontwikkeling. De komende jaren legt de gemeente Doetinchem hier een netwerk van wandel- en fietsroutes en een ruiterpad aan. En er wordt hard gewerkt aan nieuwe terreinen. 

Ook u kunt een steentje bijdragen aan het ontwikkelen van de Wehlse Broeklanden tot een recreatief natuurgebied. Onder het motto ‘Buur maakt Natuur’ kunt u nieuwe natuur helpen te maken. U koopt voor € 6,- een vierkante meter landbouwgrond. Deze grond wordt door de Stichting Buur maakt Natuur omgezet in opengesteld natuurterrein.

Snel resultaat

U ziet vrij snel het resultaat van uw aankoop. Want binnen een jaar is uw vierkante meter ook daadwerkelijk natuurterrein geworden. Het eerste gebied dat wordt aangelegd is Buurgrond Knapperslag. Dit terrein ligt aan de Vogelstraat. Een eigen initiatief is ook van harte welkom. Toon met uw bedrijf, school of vereniging uw maatschappelijke betrokkenheid. En lever zo een bijdrage aan de realisatie van dit natuurterrein. Denk bijvoorbeeld aan 25 m2 natuurterrein in uw kerstpakket. Neem voor de mogelijkheden contact op met de Stichting Buur maakt Natuur.

www.buurmaaktnatuur.nl

Op de website www.buurmaaktnatuur.nl(externe link) kunt u alles over het project lezen. Op een kaart kunt u zien welke grond nog beschikbaar is om te kopen, welke is aangekocht en welke inmiddels natuurterrein is geworden. Ook kunt u er terecht voor achtergrondinformatie over de Wehlse Broeklanden.

Bouwbord Buur maakt Natuur

Hebt u gevonden wat u zocht?