Bij het Ondernemerssteunpunt kunt u terecht met al uw vragen over uw situatie en de mogelijkheden die er voor u zijn. Via één loket bieden wij passende ondersteuning waardoor de druk op u minder wordt. 

Neem contact op met het Ondernemerssteunpunt

Het Ondernemerssteunpunt is per e-mail bereikbaar via contact@ondernemers-steunpunt.nl of telefonisch via (0314) 654 656. Op dit nummer zijn we bereikbaar op ma t/m do van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen op het gebied van ondernemen in relatie tot corona.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de verschillende regelingen lezen? Lees dan het onderstaande overzicht en bezoek de website www.ondernemerssteunpunt.nl(externe link).

Uitstel betaling lokale heffingen

Wij begrijpen dat het voor sommige ondernemers nog steeds moeilijk is aan hun betalingsverplichtingen te voldoen. Als dit het geval is, kunt u met het team financiën contact opnemen voor maatwerk. Zij zijn te bereiken via (0314) 377 377 of gemeente@doetinchem.nl.

Landelijke organisaties

Op de website van de Rijksoverheid(externe link) vindt u antwoorden op veelgestelde vragen van ondernemers over het coronavirus. Er is een speciaal hotline-nummer voor ondernemers van de KVK: 0800 - 2117, Kijk ook op de pagina’s over ondernemen en het coronavirus op de websites van:

Of bel het landelijke informatienummer van de Rijksoverheid: 0800 - 1351. Horecaondernemers kunnen met vragen terecht op de site van de branche-organisatie Koninklijke Horeca Nederland.(externe link)

Hebt u gevonden wat u zocht?