Foto Edwin van de Graaf

Lekker.Doetinchem is dé plek waar evenementen, acties en activiteiten in Doetinchem samenkomen. Van voorstellingen in culturele instellingen en exposities in musea tot proeverijen in de horeca en thema-evenementen in de winkels en de binnenstad.

Lekker.Doetinchem gaat om de beleving van de stad.

Wilt u weten of uw evenement ook kan profiteren van de kracht van Lekker.Doetinchem? Bekijk de website www.lkkrdoetinchem.nl(externe link) .

Wat kan Lekker.Doetinchem voor uw evenement betekenen?

Het hele jaar door wordt er in het centrum van Doetinchem van alles georganiseerd.
Grote evenementen als het Stadsfeest en de Parkparade, maar ook kleinere zoals modeshows tijdens koopzondagen, de BAX ijsbaan en culinaire proeverijen in de Doetinchemse horeca. Lekker.Doetinchem biedt al deze activiteiten een podium om aandacht te genereren. In Doetinchem, maar ook daarbuiten.

Lekker.Doetinchem(externe link) presenteert en positioneert de stad als ‘hotspot’ van de Achterhoek. Gastvrij en aantrekkelijk met een onderscheidend en eigen karakter. En met een groot aanbod aan activiteiten en evenementen om te beleven, te proeven en bovenal van te genieten.

Als organisator van een evenement of activiteit in de gemeente Doetinchem kunt u mogelijk profiteren van de kracht van Lekker.Doetinchem(externe link). Bijvoorbeeld door het genereren van aandacht voor uw evenement via de social mediakanalen van Lekker.Doetinchem. Ook kan via de website www.lkkrdoetinchem.nl(externe link) uw initiatief in de spotlights gezet worden. In de vorm van een agenda-uiting, maar ook als nieuwsitem.

Lekker.Doetinchem staat open voor acties en samenwerking met u. Want de beleving van de binnenstad staat centraal en die beleving wordt voor een groot deel bepaald door mooie evenementen en thema-acties. Samen met u kijkt het team van Lekker.Doetinchem graag met u naar mogelijkheden van samenwerking.

Informatie en contactgegevens op www.lkkrdoetinchem.nl(externe link)

Hebt u gevonden wat u zocht?