Luchtfoto centrum Doetinchem

Wij houden van Doetinchem! Van onze groene stad met álle voorzieningen. Een stad die soms ook als dorp aanvoelt. Waar we elkaar kennen. En waar we via informele, korte lijnen het samen met elkaar regelen. Een stad met een forse groeiambitie. Onlosmakelijk verbonden met de prachtige Achterhoek. Kom jij ook van Doetinchem houden?

Kom werken voor alle inwoners van Doetinchem

Onze vacatures vind je op werkeningelderland.nl(externe link). Geen vacature die bij jouw competenties en vaardigheden past? Mail wat je zoekt en wat je ons kan bieden naar sollicitaties@doetinchem.nl. Een filmpje insturen mag natuurlijk ook!

Drankje in de Grutstraat

Jong talent op zoek naar stage, afstudeeropdracht of werkervaringsplaats?

Onze deur staat altijd voor je open! Mail wat je zoekt naar sollicitaties@doetinchem.nl. Een filmpje insturen mag natuurlijk ook.  We hebben een paar plekken al voor je online gezet. MBO/VMBO stageplaatsen op www.stagemarkt.nl(externe link). Die voor HBO/universiteit staan op www.werkeningelderland.nl(externe link).

Jij zet je in voor Doetinchem. Wij zetten ons in voor jou!

Je krijgt naast je salaris en ons vertrouwen mooie extra's. Je kunt bijvoorbeeld:

  • Zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Wij zorgen voor goede faciliteiten.
  • Via jouw individueel keuze budget vakantiedagen laten uitbetalen, verlof bijkopen of een opleiding volgen.
  • Gratis fruit en lekkere koffie pakken in ons werkcafé.

Dat is nog niet alles, want:

Wat maakt het werk als jurist, planoloog, stedenbouwkundige, vergunningverlener of beleidsmedewerker bij een gemeente zo leuk? Lees de ervaringsverhalen van collega’s op www.werkeningelderland.nl(externe link).

Onverwachte Hoek

Ben je toe aan een volgend hoofdstuk in je leven? Zet koers naar de mooiste en meest innovatieve regio van Nederland! Kom wonen en werken in de Achterhoek. 

Benieuwd waarom mensen die (weer) naar de Achterhoek kwamen hiervoor kozen, en hoe deze keuze hen bevalt? Kijk op www.onverwachtehoek.nl(externe link). Ook voor alle vacatures bij onze innovatieve bedrijven! Kijk op de website van Onverwachte Hoek op de pagina kom werken in Doetinchem(externe link) naar onze vacatures.

Heeft u gevonden wat u zocht?