Biedt uw vereniging of organisatie elke week activiteiten aan voor kinderen, jongeren of leden met een participatiebeperking? Met de subsidie voor deelname wil de gemeente Doetinchem organisaties en verenigingen stimuleren om goede activiteiten voor jeugd en mensen met een participatiebeperking aan te bieden.

De subsidie voor deelname sport-, cultuur en welzijnsactiviteiten voor 2024 moet u uiterlijk 1 oktober 2023 aanvragen. U vraagt de subsidie aan met uw persoonlijke DigiD-code of met eHerkenning (voor bedrijven).

DigiD linkAanvragen subsidie voor deelname sport-, cultuur- en welzijnsactiviteiten

eHerkenning linkAanvragen subsidie voor deelname sport-, cultuur- en welzijnsactiviteiten

Vragen?

Lukt het niet om het formulier in te vullen? Stuur een e-mail naar subsidies@doetinchem.nl. Vermeld in uw mail, uw naam, telefoonnummer, de naam van de organisatie en uw vraag. Een medewerker helpt u bij uw aanvraag.

Goed om te weten

Subsidie voor deelname sport- cultuur en welzijnsactiviteiten voor 2024 moet u uiterlijk 1 oktober 2023 aanvragen.

Stuur bij de aanvraag de volgende bijlagen mee en zet ze alvast klaar op de computer:

  • Een activiteitenplan;
  • De begroting.

In de aanvraag wordt gevraagd naar het aantal contributie betalende jeugdleden en leden met een participatiebeperking die in Doetinchem wonen. De peildatum is 1 maart 2023.

Het subsidiebeleid is vastgelegd in de Subsidieregeling deelnamesubsidie(externe link) en de Algemene subsidieverordening gemeente Doetinchem 2022(externe link).

Meer informatie

Heeft u gevonden wat u zocht?