Voorbereiding ‘Van Damstraat 19’ (gemeente Doetinchem)

De gemeente Doetinchem is van plan een bestemmingsplan te maken. Het gaat om: ‘Van Damstraat 19’

Dit plan maakt het mogelijk om maximaal 30 woningen op de locatie van de voormalige Augustinusschool in Gaanderen te realiseren. En maakt woningbouw mogelijk op het naastgelegen Sint Jozef terrein. Op de voormalige school locatie kunnen twee-onder-een-kap-woningen, gestapelde woningen, rijwoningen of rug-aan-rug woningen worden gebouwd. De woonbestemming voor het Sint Jozef terrein moet nog nader uitgewerkt worden in een plan. Wij maken dit met deze kennisgeving bekend volgens artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening.

Op dit moment kunt u nog niet reageren op dit bestemmingsplan

U kunt het bestemmingsplan ook nog niet bekijken. We moeten het bestemmingsplan nog maken. Verder vragen we op dit moment nog geen advies aan onafhankelijke instanties. Deze mogelijkheden volgen later in de procedure.

Als u het bestemmingsplan kunt inzien maken wij dat bekend

U kunt dan het bestemmingsplan bekijken. En als u wilt kunt u reageren met een brief. Wanneer wij het bestemmingsplan ter inzage leggen maken wij dat hier bekend:

Meld u aan voor de e-mailservice van de overheid

Op deze manier weet u zeker dat u bekendmakingen die voor u belangrijk zijn niet mist. U kunt zich aanmelden op overheid.nl/berichten-over-uw-buurt .

Neem voor meer informatie contact op met de gemeente

Bel dan naar gemeente Doetinchem via (0314) 377 377