Bruisend, maar tegelijkertijd ook intiem wonen. Het maakt het Lookwartier tot een wijk met allure. Grenzend aan de drukke binnenstad, maar ook op loopafstand van de Kruisbergse Bossen en met cultuur en voorzieningen binnen handbereik. 
Na de eerste vijf kavels die al in 2020 zijn uitgegeven volgen dit najaar nog zes kavels van verschillende grootte voor een vrijstaand woonhuis of een 2-onder-1-kapwoning. Wilt u in aanmerking komen voor een kavel? Bekijk dan onderstaande informatie. 
De kavels worden uitgegeven samen met twee nieuwe kavels op het Saronixterrein. Kijk voor meer informatie over deze kavels op de pagina Wonen op het Saronixterrein.

Uitgifte

De kavels op de plannen Het Lookwartier en het Saronixterrein worden uitgegeven door middel van loting. De loting vindt plaats op 29 november 2022. De inschrijving ervoor is gesloten. De loting vindt in besloten kring plaats door een notaris. Na afloop ontvangen alle deelnemers de uitslag van de loting.

Spelregels

Op de pagina Een kavel kopen staat een uitklapveld Spelregels loting. Daar leest u hoe u mee kunt doen aan de loting en wat de kosten hiervan zijn. Ook is hierin vermeld hoe u zich kunt inschrijven voor een kavel die bedoeld is voor een 2-onder-1-kapwoning. Degenen die al een medebouwer hebben en zich samen inschrijven, gaan voor op degenen die zich individueel inschrijven.

Toewijzing

Op het inschrijfformulier mag u zowel kavels op plan Het Lookwartier, als kavels op plan Saronix invullen. In totaal niet meer dan zes voorkeuren. Als u als enige een bepaalde kavel als eerste voorkeur hebt aangegeven, krijgt u die kavel direct toegewezen. U doet dan niet mee aan de loting.

Na de loting volgt de toewijzing. U hoort zo spoedig mogelijk of u een kavel krijgt toegewezen en zo ja, welke kavel dat is. Als u deze kavel accepteert, ontvangt u binnen 14 dagen de koopovereenkomst. 

Het verdere verloop van de optieprocedure kunt u lezen op de pagina Het kopen van een kavel.

Overige informatie

De overige informatie zoals de kavelkaarten en het kavelpaspoort vindt u onder het uitklapveld Informatie over bouwkavels. 
 

Beschikbare kavels

De kavelprijs is € 344,85 per m2 inclusief 21% BTW (prijspeil 01-01-2022)

Kavels Lookwartier
KavelnummerOppervlakte m2Prijs incl. BTWSoortStatus
LK-06649€ 223.808,-VrijstaandIn optie
LK-07726€ 250.361,-VrijstaandIn optie
LK-08358€ 123.456,-VrijstaandIn optie
LK-09276€ 95.179,-2-onder-1-kapIn optie
LK-10276€ 95.179,-2-onder-1-kapIn optie
LK-11412€ 142.078,- VrijstaandIn optie

Informatie over bouwkavels

In het Kavelpaspoort Het Lookwartier en plan Saronix leest u waaraan het bouwen en inrichten van een kavel moet voldoen.

Op onderstaande afbeelding ziet u de locatie van de kavels.

Uitleg afbeelding Lookwartier Fase 2

Kavelprijs € 344,85 per m2, inclusief BTW

  • Oranje-gemarkeerde kavels: in optie
  • Rood-gemarkeerde kavels: verkocht
  • Groen-gemarkeerde kavels: nader uit te werken kavels Fase 3

Deze kaart geeft een indicatie van de kavelligging weer. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Contactpersonen

Projectleider

Gemeente Doetinchem:
B. Stokman, tel. (0314) 377 424

Uitgifte bouwkavels

Gemeente Doetinchem:
gronduitgifte@doetinchem.nl, tel. (0314) 377 377.

Hebt u gevonden wat u zocht?