Van september tot en met november 2023 zijn er werkzaamheden op de J.F. Kennedylaan en de Varsseveldseweg in Doetinchem. De wegen krijgen nieuw asfalt. Het gaat om de J.F. Kennedylaan kruising Holterweg tot en met de kruising met de Varsseveldseweg. En de Varsseveldseweg tot en met de huisnummers 163 en 224.

De werkzaamheden worden in drie verschillende fases uitgevoerd

Tijdens de fases zijn verschillende wegen afgesloten. In de weekenden tussen de verschillende fases blijft de weg ook afgesloten voor het verkeer.

Fase 1 van maandag 11 september tot en met vrijdag 13 oktober 2023

Onderstaande wegen zijn afgesloten:

  • De J.F. Kennedylaan, kruising Holterweg tot en met de kruising met de Dr. Huber Noodtstraat/Varsseveldseweg.
  • Het eerste deel Varsseveldseweg tot en met de Bachlaan.

Fase 2 van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 27 oktober 2023

Onderstaande weg is afgesloten:

  • De Varsseveldseweg vanaf de Bachlaan tot de inrit van Karwei.

Fase 3 van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 24 november 2023

Onderstaande weg is afgesloten:

  • De Varsseveldseweg vanaf de inrit van Karwei inclusief de kruising Boddens Hosangstraat/Zuivelweg tot en met huisnummers 163 en 224.

Woningen en bedrijven blijven bereikbaar via het fietspad

Tijdens de werkzaamheden wordt het werkvak voor het doorgaande verkeer afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid. Aanwonenden kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van het naastliggende fietspad om bij hun woning of bedrijf te komen. Houd hierbij wel rekening met de fietsers door stapvoets te rijden. Parkeer geen auto’s op de fietspaden, trottoirs en langsliggende parkeervakken. De parkeervakken krijgen een parkeerverbod. Parkeren kan in de omliggende straten. Woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor hulpdiensten.

QR code WhatsApp-groep omgeving J.F. Kennedylaan en Varsseveldseweg

Blijf op de hoogte via onze WhatsApp groep

Tijdens de werkzaamheden kunnen we te maken krijgen met onverwachte (weers)omstandigheden. Via de QR-code kunt u zich aanmelden voor een WhatsAppgroep. Wij delen eventuele wijzigingen of andere belangrijke informatie in deze WhatsAppgroep.

De bushaltes vervallen tijdelijk

Kijk op arriva.nl(externe link) voor de omleidingsroutes van het stad- en streekvervoer. Voor meer informatie belt u de klantenservice op (0800) 0232 545. Arriva is ook bereikbaar via WhatsApp, Twitter en Facebook.

Aanbiedplaatsen voor uw containers veranderen

U kunt uw afvalcontainers, op de inzameldagen, aan de straat zetten in omliggende straten. Eventuele wijzigingen leest u in bovenstaande WhatsAppgroep of op deze pagina.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Het bedrijf Rusch Asfalt verzorgt de werkzaamheden. Voor vragen neem contact op met Sabrina van Doorn door te bellen naar (06) 15 83 06 18 of te mailen naar omgevingdoetinchem@ruschasfalt.nl.

Werkzaamheden J.F. Kennedylaan en Varsseveldseweg

Sla de kaart over en ga naar de tekstversie van: Werkzaamheden J.F. Kennedylaan en Varsseveldseweg

Tekstversie

Fase 1

Maandag 11 september tot en met vrijdag 13 oktober afgesloten.

Locatie

De J.F. Kennedylaan, kruising Holterweg tot en met de kruising met de Dr. Huber Noodtstraat/Varsseveldseweg. En het eerste deel Varsseveldseweg tot en met de Bachlaan.

Fase 2

Van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 27 oktober 2023 afgesloten.

Locatie

De Varsseveldseweg vanaf de Bachlaan tot de inrit van Karwei.

Fase 3

Van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 24 november 2023 afgesloten.

Locatie

De Varsseveldseweg vanaf de inrit van Karwei inclusief de kruising Boddens Hosangstraat/Zuivelweg tot en met huisnummers 163 en 224.

Veel gestelde vragen

Waarom wordt alleen dit gedeelte van de J.F. Kennedylaan opgeknapt?

In dit project wordt alleen het asfalt van een gedeelte van de Varsseveldseweg en J.F. Kennedylaan vernieuwd. De renovatie van het gedeelte van de J.F. Kennedylaan tussen de Hofstraat en Varsseveldseweg staat voor 2024 gepland.

Heeft u gevonden wat u zocht?