Door de toeslagenaffaire zijn veel ouders van kinderen onterecht in de problemen gebracht. In sommige gevallen gaat het om hoge schulden, maar het  kan ook gaan om bredere ondersteuningsvragen. Hoe groot of klein de problemen ook zijn, wij vinden het belangrijk dat iedereen de ondersteuning krijgt  waar hij of zij recht op heeft. Wij kunnen ons voorstellen dat u behoefte heeft aan contact over uw situatie. Hieronder leest u waar u terecht kunt. 

Contact met ‘Lotgenotencontact’ 

Wilt u met iemand in gesprek over wat u is overkomen die precies begrijpt wat u heeft meegemaakt? Dan kunt u terecht bij ‘Lotgenotencontact’. Dit is een landelijke telefoonlijn voor gedupeerde ouders, door gedupeerde ouders. Lotgenotencontact is voor gedupeerde ouders bereikbaar via de Lotgenotenlijn op 030-44 20 000 (kies optie 1) van maandag tot en met zaterdag van 9.00-13.00 uur en 17.00-21.00 uur. U kunt ook een email sturen naar contact@lotgenotencontact.info. Kijk voor meer informatie op www.lotgenotencontact.info(externe link)

U kunt ook bij ons terecht met uw vragen

Onze collega’s van het Bureau voor Financiële Ondersteuning staan ook voor u klaar voor meer informatie. Het Bureau voor Financiële Ondersteuning is te bereiken via 0314 – 377 377. Wij kunnen samen met u kijken waar u recht op heeft en u op de goede weg helpen.