Op zondag 22 mei van 15.00 tot 17.00 uur organiseren we de eerste editie van Het Eerste Avondmaal. Dit gratis evenement vindt plaats bij Gaanderwijs in Gaanderen. Dorpsbewoners kunnen dan meepraten en brainstormen over het nog mooier maken van hun dorp. Er komt nog vier keer een Eerste Avondmaal, steeds op een andere plek in de gemeente. Dit evenement is onderdeel van de extra evenementen (side events) van The Passion in Doetinchem.

In een talkshow-achtige setting komen verschillende gasten, onderwerpen en muziek voorbij. Allemaal met een directe link met Gaanderen. Daarna gaan de aanwezigen onder het genot van een kopje soep brainstormen over drie onderwerpen. Zo komen ze samen tot het beste idee van Gaanderen. Doet u ook mee? U bent van harte welkom! Aanmelden is niet nodig

Uitvoering winnende ideeën

We zijn bezig om met bedrijven binnen onze gemeente een grote sociale sponsorpot te vullen. We vragen de bedrijven allemaal 500,- euro in de sociale pot te stoppen. Op die manier kunnen we samen de gemeente Doetinchem, waar velen wonen en werken, nog mooier maken. Met het totaalbedrag voeren we de winnende ideeën uit de vijf edities van Het Eerste Avondmaal volgend jaar daadwerkelijk uit. Inmiddels hebben verschillende bedrijven al een donatie gedaan en is Rabelink Logistics hoofdsponsor geworden

Meer informatie

Bent u benieuwd waar we de volgende edities van het Eerste Avondmaal organiseren? Houd dan www.doetinchem.nl/passion in de gaten! Op deze pagina vindt u ook meer informatie over andere extra evenementen rondom The Passion deze zomer.

The Passion Hemelvaart op 26 mei

Op donderdag 26 mei krijgt The Passion een vervolg: The Passion Hemelvaart. Het is voor het eerst dat er een Hemelvaartseditie van The Passion te zien is. Wij zijn trots dat ook de beelden voor The Passion Hemelvaart in Doetinchem werden opgenomen.

Het verhaal van Hemelvaart gaat door waar de paasvertelling stopt. Het is het ultieme verhaal van vertrouwen en sluit perfect aan bij het thema ‘Alles komt goed’. The Passion Hemelvaart wordt net als The Passion naar het nu getrokken waardoor het actueel en herkenbaar is. Natuurlijk ontbreken ook Nederlandstalige en in het Nederlands vertaalde internationale hits niet.

De uitzending van The Passion Hemelvaart zie je op donderdag 26 mei om 20.30 uur op NPO1.