Bent u zelfstandig ondernemer en heeft u een hulpvraag? Speciaal voor ondernemers hebben wij, in samenwerking met gemeente Aalten en Laborijn, het Ondernemerssteunpunt opgericht.

Gratis begeleiding en advies 

Wij bieden financiële ondersteuning, begeleiding en advies aan startende ondernemers en kijken mee naar doorstartmogelijkheden voor gevestigde ondernemers. Wilt u stoppen met uw bedrijf? Ook dan kan het Ondernemerssteunpunt u helpen. Wij kijken graag kosteloos en vrijblijvend met u mee naar de mogelijkheden.

Wij kunnen ons voorstellen dat, zeker in deze tijd waarin u het wellicht al moeilijk heeft, het soms lastig is uw weg te vinden. Er zijn verschillende regelingen voor ondernemers die hopelijk zorgen voor de benodigde steun. Maar waar heeft u recht op? Hoe kunt u daar aanspraak op maken? En waar kunt u met uw vragen terecht?

Bij het Ondernemerssteunpunt kunt u terecht met al uw vragen 

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over uw situatie en de mogelijkheden die er voor u vanuit onze regelingen en voorzieningen zijn. Via één loket bieden wij passende ondersteuning waardoor de druk op u minder wordt.

Kampt u bijvoorbeeld met een onoverbrugbare schuldenlast? Wij gaan hierover graag met u in gesprek en verkennen met u hierin de mogelijkheden van schuldhulpverlening. Twijfelt u of doorgaan met uw onderneming nog wel haalbaar is? Of u nóg een keer een lening moet aanvragen? Wij denken graag met u mee. En wij kunnen u ook helpen bij het vinden van (tijdelijke) andere werkzaamheden.

Bekijk meer informatie over het Ondernemerssteunpunt.