Heeft u een inkomen tot 130% van het wettelijk minimumloon? Dan kunt u gebruik maken van het Meedoenarrangement. U kunt zich het hele jaar tot en met 5 december 2024 aanmelden. Uw toelating geldt voor het jaar 2024.

In Doetinchem heeft iedereen de kans te ontspannen, te sporten en zich te ontwikkelen

Gebrek aan geld mag geen reden zijn om niet mee te doen. Het Meedoenarrangement heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Zodat ook u gratis of tegen een lager bedrag mee kunt doen aan bijvoorbeeld sportactiviteiten.

Binnen het Meedoenarrangement ontvangt u punten die u in kunt zetten

Via deze ontvangen punten maakt u een keuze uit verschillende activiteiten: van sport en cultuur tot educatie, ontspanning en creativiteit. Ook voor mensen met een beperking is er aanbod. 

Er is een groot aanbod aan activiteiten

Deze maand kunt u bijvoorbeeld naar theatercircus Zanzara! Zij vieren het 40-jarig jubileum van hun bedrijf in Doetinchem met de voorstelling “Felix Terra”.

  • Wanneer: 18 en 19 april om 19:00 uur en 20 en 21 april om 15:00 uur.
  • Locatie: Varkensweide, ingang vanaf de fietsbrug.

Aanmelden kan via meedoenarrangement.nl

Op deze website vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven voor het Meedoenarrangement. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons Bureau voor Financiële Ondersteuning. U kunt ons bereiken via (0314) 377 377.