Nieuws

Logo Laborijn samen werkt
Zoeken
U bent hier: Home / Nieuws

Nieuws

Bekijk het Laborijn Journaal op www.youtube.com

 • Vacatures MT-leden/afdelingsmanagers en een teammanager uitvoering Detacheringen

  (13-02-2017)

  Binnen Laborijn zijn twee MT-/afdelingsposities vacant; die van de afdeling Inkomen & maatschappelijke participatie en die van de afdeling Ontwikkelen naar werk.  Daarnaast is de functie van teammanager Uitvoering Detacheringen van de afdeling Werkgeversdienstverlening & detachering beschikbaar. We zoeken naar managers die leiderschap kunnen laten zien in een dynamische, veranderende interne en externe omgeving.

 • Kunstwerken Elver aan de muren van Laborijn

  (19-01-2017)

  Sinds begin dit jaar hangen er kunstwerken van acht cliënten van Elver aan de muren van Laborijn. De kunstenaars kwamen op 16 januari langs om dit, samen met onder meer Betty Talstra, directeur van Laborijn en Ernst van Drumpt, bestuurder van Elver, te vieren.

 • Vitaal zijn en blijven

  (13-01-2017)

  Fit, levenslustig en energiek zijn. Dat willen we allemaal! Daarom besteedt Laborijn hier aandacht aan. Met zijn allen moeten we steeds langer doorwerken. Daarbij is vitaal blijven belangrijk. Met ondersteuning van adviesbureau Fysergo loopt er een vitaliteitsproject bij Laborijn gericht op SW-medewerkers.

 • Laborijn opent werkleercentrum in Aalten

  (12-01-2017)

  Met het aansnijden van de taart werd dinsdag 10 januari de start van Laborijn in Aalten officieel bekrachtigd. Op de nieuwe locatie aan de Eerste Broekdijk 69 werken sinds begin januari ongeveer honderd Aaltenaren, die voorheen bij Hameland in Lichtenvoorde aan het werk waren.

 • Certificering voor Laborijn-medewerkers

  (05-01-2017)

  Laborijn heeft professionaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werkt Laborijn ook aan de certificering van medewerkers.

 • Theatervoorstelling ‘Van zessen klaar’

  (05-01-2017)

  Na het succes van de eerdere theatervoorstellingen van Laborijn  ('Spek en bonen' en 'Aan de bak') pakt regisseur Jos Spijkers de draad weer op met een nieuwe voorstelling genaamd 'Van zessen klaar'.

 • Laborijn per 2 januari op één locatie

  (02-01-2017)

  Wie een bezoek brengt aan Laborijn, kan vanaf 2 januari 2017 terecht op één locatie: Terborgseweg 110 in Doetinchem. Per die datum zijn namelijk de vestigingen in het Werkplein en in Ulft gesloten. Terborgseweg 110 ligt vlakbij het trein- en busstation, op hetzelfde terrein als de hoofdvestiging van Laborijn.

 • Pilot ‘Screening’ van start

  (22-12-2016)

  Hoewel de functie van ‘screener’ pas vanaf 2 januari 2017 bij Laborijn bestaat, is in Oude IJsselstreek nu al de pilot ‘Screening’ gestart. Doel: alle inwoners met een uitkering persoonlijk spreken om zoveel mogelijk inwoners aan het werk te helpen.

 • Tesoro neemt horeca bij Laborijn over

  (08-12-2016)

  Persbericht, 5 december 2016

  Tesoro Eten & Drinken, een initiatief van zorgorganisatie Elver, neemt de horecaservice bij Laborijn per 1 januari 2017 over van Albron. Medewerkers van Laborijn die nu al voor Albron werken, gaan straks samen met cliënten van Elver de horeca runnen. Er komt een nieuwe kaart met daarop veel verse producten zoals soep, salade en de bekende Italiaanse Tesoro sandwiches.

 • SW'ers uit Aalten op bezoek bij Laborijn

  (05-12-2016)

  Op 1 januari 2017 sluit de gemeente Aalten zich als vierde gemeente aan bij Laborijn. De sociale dienst van Aalten is nu al ondergebracht bij Laborijn, vanaf komend jaar komt daar de uitvoering van de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) bij. Dit betekent dat per die datum de SW’ers uit Aalten bij of vanuit Laborijn gaan werken. Donderdag 1 december namen zij alvast een kijkje op de hoofdlocatie van Laborijn in Doetinchem.

 • Laborijn bundelt dienstverlening op centrale locatie

  (14-11-2016)

  Laborijn ondersteunt inwoners op dit moment vanuit verschillende locaties. Om één integrale dienstverlening aan de klant te realiseren, voegt Laborijn per 2 januari 2017 twee locaties samen. De kantoren en balies van Laborijn zijn vanaf dan te vinden aan Terborgseweg 110 in Doetinchem. De vestigingen in het Werkplein en in Ulft zijn vanaf dat moment gesloten.

 • Bosman en Laborijn tekenen voor de toekomst

  (03-10-2016)

  Met het zetten van de handtekeningen onder de detacheringsovereenkomst WSW is dinsdag 2 augustus de samenwerking tussen Bosman en Laborijn definitief bekrachtigd. De overeenkomst betekent dat Bosman gebruik blijft maken van de diensten van Laborijn. Op dit moment werken ruim 80 medewerkers uit de WSW via Laborijn bij Bosman.

Twitter