Op woensdag 24 mei reikte burgemeester Mark Boumans een Koninklijke onderscheiding uit aan Paul Baumann. Paul werd verrast tijdens zijn afscheidslunch bij golfclub ’t Zelle in Hengelo (Gelderland). Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Tien jaar lang was Paul voorzitter, bestuurslid en clubmanager bij golfclub ’t Zelle. Mede dankzij de inzet van Paul overleefde de vereniging een financieel moeilijke periode. In mei dit jaar legde hij zijn taken bij ‘t Zelle neer en werd hij benoemd tot erelid.

Naast zijn inzet voor golfclub ’t Zelle helpt Paul De IJsfabriek al 25 jaar. Daar wordt hij gewaardeerd voor zijn goede advies en ondersteuning. 

Kent u iemand die een lintje verdient?

Wilt u een Koninklijke onderscheiding aanvragen voor een inwoner van de gemeente Doetinchem? Stuur dan een e-mail naar kabinet@doetinchem.nl of bel met onze medewerker kabinet via (0314) 377 377. Zij kan uw vragen beantwoorden. Ook vertelt zij u graag meer over wat u moet doen om een lintje aan te vragen. Meer algemene informatie over Koninklijke onderscheidingen vindt u op www.lintjes.nl(externe link) of op www.doetinchem.nl/koninklijke-onderscheiding.