De Keppelseweg is een van de belangrijke doorgaande wegen in Doetinchem. Na bijna 40 jaar vernieuwen we deze weg. Vanaf dinsdag 16 augustus 2022 tot en met het einde van het jaar is de weg (deels) afgesloten. Het (vracht)verkeer wordt omgeleid. Bedrijven en winkels blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

De vernieuwing van de weg gaat in twee fasen

In de eerste fase vernieuwen we de weg vanaf de Energieweg tot aan de bebouwde komgrens nabij Keppelseweg 210. Vanaf daar richting Langerak is de Keppelseweg een provinciale weg en is de provincie verantwoordelijk voor het onderhoud.

De tweede fase start op 10 oktober 2022. In deze fase werken we aan de weg vanaf de Energieweg tot aan de Loolaan/IJsselstraat.

Tijdens de werkzaamheden kunt u gebruik maken van omleidingsroutes

Het doorgaande verkeer naar Hummelo en Keppel kan omrijden via Zelhem of via Wehl (de A18). Bestemmingsverkeer – bijvoorbeeld omwonenden en fietsers – leiden we per fase via andere routes om. Volg hiervoor de omleidingsborden op de routes.

Meer informatie

Op www.doetinchem.nl/keppelseweg vindt u alle informatie over dit project. U bekijkt hier ook de omleidingsroutes. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de projectorganisatie via e-mail keppelseweg@doetinchem.nl of bel (0314) 377 377.