Voor Sara zoeken we een weekendpleeggezin. Zo komt haar vader, die er alleen voor staat en verder weinig mensen om zich heen heeft, even aan zichzelf toe. En zo heeft Sara eens in de twee weken een fijne plek waar zij kan vliegeren en lekker buiten kan zijn. Ook voor Vigo zoeken we een pleeggezin, maar dan een gezin waar hij voor langere tijd kan verblijven. Voor hem is het erg belangrijk dat hij op de school kan blijven waar hij nu ook op zit. Vlakbij zijn vriendjes en vriendinnetjes.

We zijn hard op zoek naar pleegouders en steungezinnen

In de coronatijd hebben zich té weinig nieuwe pleegouders en steungezinnen aangemeld – en dat begrijpen we! Maar nu wordt het nijpend voor deze kinderen. In Doetinchem zijn we dan ook hard op zoek naar pleegouders en steungezinnen die iets voor een kind willen betekenen.

Kom naar de informatiebijeenkomst op 6 september

Overweegt u wel eens of het pleegouderschap iets voor u is? Kom op dinsdag 6 september om 19:00 uur naar de informatiebijeenkomst in het stadhuis, Raadhuisstraat 2. Van ervaren pleegouders hoort u hier alles over pleegzorg. Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst doet u door een mail te sturen naar Wilma Burghardt - Luimes, pleegzorgwerker en screener: wburghardt@wsgv.nl. Wilt u nu alvast meer weten over het pleegouderschap? Kijk dan op www.openjewereld.nu.