Bewonersbrief december 2018


Vervolg werkzaamheden Majoor Bosshardtstraat
De werkzaamheden in de Majoor Bosshardtstraat worden op dinsdag 8 januari om 7:00 uur hervat. Deze werkzaamheden duren dan naar verwachting nog vier weken.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Opbreken verharding
  • Aanleg riolering
  • Aanleg straatwerk

Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten, uw woning blijft per fiets en te voet bereikbaar. Wij hopen op uw begrip en zullen de overlast tot een minimum beperken.

Start werkzaamheden Zaagmolenpad
De werkzaamheden in het Zaagmolenpad starten op woensdag 9 januari om 7:00 uur met het frezen van het weggedeelte. De totale werkduur van de werkzaamheden aan het Zaagmolenpad is naar verwachting 12 weken. Het Zaagmolenpad wordt opgedeeld in drie werkvakken. Na afronding van een werkvak wordt deze weer opengesteld voor autoverkeer. De verdeling van de werkvakken is te zien in de bijgevoegde faseringstekening. De werkzaamheden worden opgestart in werkvak 1.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Opbreken verharding
  • Aanleg riolering
  • Aanleg straatwerk

Tijdens de werkzaamheden van 9 t/m 11 januari blijft uw woning bereikbaar. Vanaf maandag 14 januari is het werkvak afgesloten voor autoverkeer (zoals hierboven vermeld), uw woning blijft per fiets en te voet bereikbaar. Wij hopen op uw begrip en zullen de overlast tot een minimum beperken.

Aanbieden huisvuil
Met de vuilophaaldienst (BUHA) hebben wij afspraken gemaakt om uw huishoudelijk afval op de reguliere momenten in te zamelen. Uw container kunt u op de gebruikelijke momenten voor uw woning plaatsen (voor 7:30 uur op de dag van leging). Wij zorgen ervoor dat uw container op de afgesproken inzamelplek komt en plaatsen deze na leging weer terug bij uw woning. Zorg ervoor dat uw huisnummer duidelijk zichtbaar is op de container.

Contact
Heeft u nog vragen over dit project? Neem dan contact op met de Liemers Wegenbouw, dhr. B. Derksen via telefoonnummer 06-23 20 11 69 (tussen 8:00 en 16:00).

Te downloaden: