Werken bij de gemeente

Vooraangezicht van het stadhuis in Doetinchem onder een blauwe lucht Als centrumgemeente werkt de gemeente Doetinchem samen met zeven andere gemeenten in de regio Achterhoek. We houden ons onder andere bezig met het beheer van de openbare ruimte, verkeer en vervoer, de gemeentelijke dienstverlening en personeel & organisatie. Als gemeente hebben wij de taak om ervoor te zorgen dat onze inwoners zich thuis voelen. Dit doen we door te luisteren naar de vragen van onze inwoners, naar wat er speelt in de gemeente. Hier gaan we mee aan de slag. We willen een vraaggerichte en stuurbare organisatie zijn.

Vacatures

Alle vacatures bij de gemeente Doetinchem vind je op www.werkeningelderland.nl. Maak daar je profiel met CV (curriculum vitae). Je krijgt dan carrièretips en je blijft op de hoogte van interessante vacatures. Je kunt er vervolgens ook solliciteren.

Open Sollicitaties

Open sollicitaties nemen we niet mee. We raden je aan om te solliciteren naar vacatures via www.werkeningelderland.nl

Stage lopen

Doetinchem heeft regelmatig (betaalde) stageplaatsen en afstudeeropdrachten voor scholieren en studenten op diverse niveaus.

Als er een HBO/universitaire stageplaats of afstudeeropdracht beschikbaar is, plaatsen wij deze op www.werkeningelderland.nl. Je kunt je op de website registreren zodat je via je mail op de hoogte blijft van opengestelde stageplaatsen. Als er een MBO/VMBO stageplaats beschikbaar is, plaatsen wij deze op www.stagemarkt.nl

Neem alvast een kijkje in Doetinchem!

Nieuwsgierig geworden? Onderstaande film neemt je mee naar Doetinchem, de centrumgemeente van de Achterhoek.

Problemen met weergave van de film?

Bekijk de film Werken bij Doetinchem.