Stemmen vanuit het buitenland

Op 17 maart 2021 kunt u als kiezer buiten Nederland weer stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen.

Woont u in het buitenland?

Woont u in het buitenland en wilt u stemmen? Dan moet u zijn geregistreerd als kiezer buiten Nederland. De registratie gaat via de gemeente Den Haag. U kunt zich tot en met 3 februari 2021 registreren als kiezer buiten Nederland. Als u bent geregistreerd als kiezer, ontvangt u voor iedere verkiezing automatisch alle informatie en documenten die u nodig heeft om te kunnen stemmen.

Zie voor meer informatie de website van de gemeente Den Haag:

Verblijft u tijdelijk in het buitenland?

Bent u inwoner van Nederland maar verblijft u op 17 maart 2021 in het buitenland voor bijvoorbeeld werk, studie of vakantie? U kunt dan op twee manieren stemmen:

  1. U geeft iemand een volmacht om voor u te stemmen. Zie voor meer informatie onder het onderwerp stemmen bij volmacht
  2. U stemt per brief

Dien uw verzoek in via de website van de gemeente Den Haag. U kunt ook het aanvraagformulier M3 invullen. Het aanvraagformulier mailt u naar kbn.verkiezingen@denhaag.nl  of stuurt u per post naar:

Gemeente Den Haag
Verkiezingen KBN
Postbus 84008
2508 AA Den Haag
The Netherlands

Uw aanvraag moet op zijn laatst op 17 februari 2021 om 23.59 uur (Nederlandse tijd) bij de gemeente Den Haag binnen zijn.

Meer informatie over Kiezers Buiten Nederland (KBN):

Meer informatie over Kiezers Buiten Nederland vindt u op de website van de gemeente Den Haag. U kunt ook bellen naar (070) 353 44 00 of mailen: kbn.verkiezingen@denhaag.nl.