Partners

Op deze pagina vind u alle informatie over de partners van de gemeente Doetinchem.

IG en D

Om mee te kunnen praten over zaken als bereikbaarheid en regelgeving en een meer gestructureerde vorm van samenwerking aan te gaan in en rond de stad werd in 1991 uit de sectie Industrie, Groothandel en Dienstverlening van Stichting Doetinchem ’70, IG en D opgericht. Een vereniging die tot de dag van vandaag meepraat, meedenkt en meedoet over en aan de belangen van bedrijven in en rond Doetinchem. Bekijk www.igddoetinchem.nl.

Kamer van Koophandel Doetinchem

Wilt u een bedrijf starten of voor een andere reden ons kantoor bezoeken? Maak een afspraak dit kan onnodig wachten voorkomen. Tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur is de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland bereikbaar onder telefoonnummer (026) 353 88 35 of kijk op www.kvk.nl.

MKB servicedesk

Lid van MKB Nederland? Stel uw ondernemersvraag aan de online MKB servicedesk: www.mkbservicedesk.nl. Of bel: 0900-6456652 (10 cent per minuut).

OvD

De Ondernemersvereniging Doetinchem (OvD) is de belangenorganisatie voor de ondernemers uit de binnenstad. Zie www.lkkrdoetinchem.nl.

FLOX Ondernemershuis

FLOX Ondernemershuis is dé (flex)werkplek voor ondernemers uit de Achterhoek. Kijk op www.floxondernemershuis.nl voor meer informatie.

Ondernemersorganisaties

Bekijk hier digitaal het overzicht van de Doetinchemse ondernemersorganisaties.