Update werkzaamheden woonrijp maken Vijverberg-Zuid

Maandag 9 maart 2020 start Hoornstra Infrabouw met de werkzaamheden voor het woonrijp maken van Vijverberg-Zuid. Met deze werkzaamheden wordt de openbare ruimte in de woonwijk Vijverberg Zuid definitief ingericht.

Waar en wanneer zijn de werkzaamheden?

Maandag 9 maart start Nuts aannemer Hak met de werkzaamheden aan de Koekendaalseweg. Men sluit dan de woningen aan de Koekendaalseweg aan en de bestaande waterleiding wordt verlegd. Na deze werkzaamheden (1 week), start Hoornstra met het woonrijp maken van de straat (fase 26A,B,C en 9). Deze werkzaamheden duren ongeveer 6 weken. Tijdens deze periode is de Koekendaalseweg afgesloten en kunt u de wijk in en uit via de Dennenweg/Duikerstraat. Als het werk gereed is wordt de straat weer opengesteld voor verkeer.

Bereikbaarheid

Uw woning blijft tijdens de werkzaamheden altijd te voet bereikbaar. De hulpdiensten zijn ge├»nformeerd over de werkzaamheden en over eventuele wijzigingen in de bereikbaarheid van de woningen. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, vragen wij u om uw auto vanaf maandag 9 maart om 7.00 uur buiten de werkvakken te parkeren.

Huisafval  

Uw huisafval kunt u aanbieden aan onze werknemers of aan de straat zetten. Wij zorgen ervoor dat de rolemmer/afvalzak op een daarvoor ingericht ophaalpunt geplaatst wordt. Rolemmers worden na lediging teruggeplaatst op uw terrein.

Uw veiligheid

Uiteraard is uw veiligheid voor ons van groot belang. Daarom plaatsen we afzettingen, waarschuwingsborden en leiden we indien nodig het verkeer om. Om onveilige situaties te voorkomen vragen wij u de verkeersmaatregelen in acht te nemen. Betreding van het werkterrein is vanwege uw eigen veiligheid niet toegestaan.

Contact met Hoornstra Infrabouw

Wij doen onze uiterste best om de overlast voor u zo beperkt mogelijk te houden, maar enige overlast is onvermijdelijk. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen over de werkzaamheden of over de bereikbaarheid, dan kunt u uitvoerder Johan Mengerink van Hoornstra Infrabouw tussen 7.30 en 17.00 uur telefonisch bereiken. Zijn telefoonnummer is 06-10902757. Een WhatsApp naar dit nummer sturen kan ook. Daarnaast is Johan iedere donderdag van 10.00 tot 11.00 uur aanwezig in het directieverblijf aan de Koekendaalseweg waar u zonder afspraak terecht kunt met vragen of opmerkingen.
 
Contactpersoon Firma Hak: Gerben Willemsen 06-22214642.