Sportinstuif meivakantie groot succes (19-05-2020)

Sportservice Doetinchem heeft in de meivakantie van vrijdag 1 mei tot en met vrijdag 8 mei twaalf kleinschalige sportinstuiven georganiseerd voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar uit de gemeente Doetinchem. Op de locaties van atletiekvereniging Argo, de jeugdopleiding van De Graafschap, voetbalvereniging VVG’25 en het grasveld bij zwembad Byvoorde in Wehl hebben in totaal 140 kinderen genoten van deze sportieve momenten tijdens de meivakantie, met maximaal 20 kinderen per groep.

Na een lange periode van weinig beweging en weinig contactmomenten met vriendjes en vriendinnetjes konden de kinderen na de versoepeling van de coronamaatregelen weer sporten in de buitenlucht. Zo hebben de kinderen verschillende spelletjes gedaan en heeft men veel plezier gehad tijdens deze sportinstuiven. Sportservice Doetinchem bedankt Argo Atletiek, de trainers van de jeugdopleiding van De Graafschap, VVG’25 en Stichting Sport en Recreatie in Wehl voor hun bijdrage aan deze kleinschalige sportinstuiven. Aan de sportinstuiven waren geen kosten verbonden. Houd onze (Sportservice Doetinchem) social media kanalen in de gaten voor toekomstige sportinstuiven.

Voor vragen over de vakantieactiviteiten kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Danny via d.bent@sportservicedoetinchem.nl