Opstarten sportaanbod alle leeftijden (11-05-2020)

Vanuit NOC-NSF is het nieuwe protocol ‘Verantwoord sporten’ beschikbaar geworden. Samen met de noodverordening vanuit de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland zijn dit de protocollen en richtlijnen voor het organiseren van sportactiviteiten vanaf maandag 11 mei 2020.

Voor sportaanbieders die vanaf 11 mei willen beginnen met het opstarten en organiseren van sportactiviteiten voor alle leeftijden vragen we om een checklist in te vullen. Zodat wij een overzicht kunnen maken door wie er op welke momenten wordt gesport en waar dit gebeurt. De checklist vind je via www.formdesk.com/sportservicedoetinchem/sport en corona in doetinchem. In principe kan het sportaanbod worden opgestart na het invullen van de checklist. Indien er vragen zijn nemen wij contact op met de aangegeven contact persoon.

De  sportaanbieders die op een eerder moment de plannen al hebben besproken met Sportservice Doetinchem, vragen we ook om de checklist in te vullen. Verenigingen die gebruik maken of gaan maken van de accommodatie van een andere vereniging vragen we om onderling de afstemming te zoeken. Heb je geen direct contact gehad met deze vereniging of heb je ondersteuning nodig, neem dan contact op met je directe contactpersoon of  met Manon Zwakenberg.

Klik hier voor de nieuwe protocollen die zijn vastgesteld.

Wanneer er nieuwe informatie is zal dit via de bekende kanalen bekend worden gemaakt. Houd ook de informatie vanuit de sportbonden en – koepels goed in de gaten. Mocht je in de tussentijd vragen hebben neem dan contact op met je contactpersoon.