Op eigen niveau wandelen met ‘Jouw Wandeluitdaging’ (08-07-2020)

Wilt u graag een eerste stap zetten naar een gezonde leefstijl? Ga dan deze wandeluitdaging aan! ‘Jouw Wandeluitdaging is een gratis online wandelprogramma dat u uitdaagt en helpt om wekelijks zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij u past.

Sportservice Doetinchem werkt hierbij samen met de Bas van de Goor Foundation. Beide organisaties hebben als doel mensen te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid. Bewegen heeft een positieve invloed op diverse chronische aandoeningen en kan de kwaliteit van leven verbeteren. Bent u of kent u iemand die te maken heeft met een chronische aandoening zoals diabetes, COPD, hart- & vaatziekten of reuma, wilt u een aantal kilo’s kwijt of gewoon meer bewegen? Dan bent u van harte welkom om mee te doen met dit gratis wandelprogramma.

Een half jaar zelf wandelen of 12 weken met een sportcoach

Schrijft u zich in voor dit wandelprogramma? Dan ontvangt u een half jaar lang elke maand een wandelschema met wandeltrainingen en -tips. Naast het wandelschema is het vanaf woensdagmiddag 26 augustus mogelijk om  in een periode van 12 weken wekelijks te wandelen met een buurtsportcoach. Er wordt hierbij vanuit wisselende startlocaties gewandeld. Zo werkt u samen met andere enthousiaste deelnemers toe naar het volbrengen van een 5 km wandeling met een gezamenlijke afsluiting. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Rob Wentink via r.wentink@sportservicedoetinchem.nl of 06 28 24 61 58. Wilt u zich meteen aanmelden voor ‘Jouw Wandeluitdaging’? Ga dan naar www.sportservicedoetinchem.nl en schrijf u in. Gaat u met ons de uitdaging aan?