Kinderen én volwassen in gemeente Doetinchem lopen hun eigen Avond4daagse (16-06-2020)

Een jaar geen Avond4daagse is ondenkbaar. Daarom organiseert Sportservice Doetinchem namens de Avondvierdaagse Doetinchem, Gaanderen en Wehl, samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes een speciale versie van het grootste wandelfestijn voor kinderen. Met Avond4daagse - Home Edition kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen in de gemeente Doetinchem.

Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, lopen kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en te grote groepsvorming voorkomen. En natuurlijk wacht na vier dagen wandelen de enige echte Avond4daagse medaille. Juist nu is beweging belangrijker dan ooit.

Jong en oud kunnen deelnemen!

Vaak is de avondvierdaagse een wandelevenement waar voornamelijk kinderen aan deelnemen. Maar uiteraard kan iedereen meedoen aan dit unieke evenement. De afgelopen weken zijn kinderen en volwassenen door de coronacrisis minder gaan bewegen, terwijl bewegen bijdraagt aan een goede weerstand. Sportservice Doetinchem roept dan ook iedereen op om in beweging te komen en dit evenement aan te grijpen om lekker te gaan wandelen.

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk via www.avond4daagse.nl. Deelname kost € 5. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of de sportvereniging plaats, maar deelnemers schrijven zichzelf in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. Geef bij aanmelding aan dat u loopt via Sportservice Doetinchem. De Buurtsportcoaches van Sportservice Doetinchem zorgen ervoor dat u de welverdiende Avond4daagse medaille ontvangt.

Meer informatie

Ga naar www.avond4daagse.nl of www.sportservicedoetinchem.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met buurtsportcoach Britt Nieuwenhave via 06 14 63 49 11.