Aanmelden voor Achterhoekse Bespaaractie nog mogelijk tot 28 februari (11-02-2020)

Energie besparen levert zeker wat op, maar waar begint u? Deelnemers aan de Achterhoekse Bespaaractie weten het inmiddels. Bijna 1.400 Achterhoekers hebben zich voor deze collectieve inkoopactie ingeschreven. Het is nog tot 28 februari mogelijk om u in te schrijven, als u tenminste eigenaar bent van een woning die gebouwd is vóór 1980.

Na uw aanmelding komt er een adviseur bij u langs om uw situatie in kaart te brengen. Voor de afspraak bij u thuis en het adviesrapport wordt een eigen bijdrage van € 20 gevraagd. Daarna ontvangt u, voor de maatregelen die op uw woning van toepassing zijn, offertes in uw mailbox. Denk hierbij aan dak-, vloer- en spouwmuurisolatie en isolatieglas.

Collectief inkopen is goedkoper

Doordat er tijdens deze collectieve inkoopactie voor meerdere huishoudens isolatie kan worden ingekocht, verzekert u zichzelf van een goede aanbieding. U hoeft overigens niet zelf op zoek naar een leverancier of zelf materiaal in te kopen. De uitvoering gebeurt door betrouwbare lokale bedrijven.

Daarnaast zijn er verschillende gunstige financiële regelingen, subsidies en duurzaamheidsleningen tegen heel aantrekkelijke voorwaarden beschikbaar. Dat maakt het extra interessant om juist nu in actie te komen.

Aanmelden voor 28 februari 

Inwoners van gemeente Doetinchem kunnen zich nu nog aanmelden via www.achterhoeksebespaaractie.nl/doetinchem. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Energieloket via (0314) 820 360 of vragen@achterhoeksebespaaractie.nl

Meer diensten voor het energiezuinig maken van uw woning

Naast de Achterhoekse Bespaaractie heeft het Energieloket nog veel meer diensten voor het energiezuinig maken van uw woning. Bijvoorbeeld de (gratis) energiecoach, de Buurtaanpak, maatwerkadvies en hulp bij het uitzoeken welke subsidies en financieringsmogelijkheden er voor u beschikbaar zijn. Kijk voor het volledige aanbod op www.agem.nl/besparen of bel met de klantenservice van het Energieloket