Nieuwbouw Iseldoks

Wat nu nog een bedrijfsterrein op zijn retour is, is binnen enkele jaren een nieuwe woonwijk grenzend aan de binnenstad en aan de IJssel. We hebben het dan over Iseldoks.

Schets van de toekomstige wijk 'Iseldoks'

Iseldoks is het gebied tussen de oostelijke oever van de Oude IJssel en de C. Missetstraat tot de spoorlijn, samen met het voormalige Intermecoterrein. Kenmerkend voor het plan is de aanleg van een zijarm aan de Oude IJssel. Het totale woningaanbod in Iseldoks betreft (huur)appartementen, grondgebonden woningen in woonstraten en aan het water, stadswoningen, parkwoningen, beneden- en bovenwoningen. Het totale plan bevat ongeveer 450 woningen. Verder is er ruimte voor ongeveer 800 m2 BVO kantoor en 5.500 - 6.000 m2 commerciële voorzieningen.

Iseldoks Intermeco is de eerste fase van het grote vernieuwingsproject Iseldoks. Het is een veelzijdig woon- en werkgebied vlakbij het centrum van Doetinchem. De sfeer is stads en levendig. In de enorme algemene binnentuin kunnen kinderen veilig buiten spelen en buren een gezellig praatje maken. Intermeco is in juni 2016 opgeleverd en wordt inmiddels door vele (nieuwe) Doetinchemmers bewoond. In het complex zijn onder andere de Action en Deka World of Food gevestigd. 

Aan de andere kant van de C. Missetstraat wordt nu volop verder gewerkt aan de wijk Iseldoks. Hier komen relatief grote en brede panden, soms zelfs met hun voeten in het water, die in hoogte variëren. In 2017 is gestart met de bouw van de eerste woningen.

Verkoop woningen Iseldoks

Al vanaf 2018 kunt u wonen in de eerste appartementen of woningen in het Havenkwartier. het Havenkwartier is het eerste blok dat binnen Iseldoks wordt gebouwd. Op steenworp afstand van het stadscentrum. Uitkijkend op het water van de Oude IJssel en het idyllische haventje dat hier wordt gerealiseerd. Deze locatie ademt een sfeer uit van vrijheid, rust en geborgenheid, u waant zich er op vakantie. Bent u geïnteresseerd om in het havenkwartier te gaan wonen/huren? Kijk op www.havenkwartierdoetinchem.nl voor meer informatie of neem contact op met Beekman & Hartman Makelaars via tel. (0314) 332 955 of e-mail .