Bekendmakingen

De gemeente Doetinchem maakt besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. Een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. Ook de verordeningen vallen onder deze officiële bekendmakingen. In de verordeningen staan de regels waaraan bewoners en bedrijven in de stad zich moeten houden.

Berichten over uw buurt?

Wilt u op de hoogte blijven van wat er in uw omgeving gebeurt? Dan kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice op de website overuwbuurt.overheid.nl. Na uw aanmelding ontvangt u automatisch in uw postbus een e-mail van de voor u interessante bekendmakingen.

Daarnaast kunt u via de “Over uw buurt” app snel en overzichtelijk zien welke besluiten betrekking hebben op uw buurt. De app is te downloaden voor iPhone, iPad, Android- en Windows-devices.

Sommige bekendmakingen blijven we voorlopig in de huis-aan-huiskrant publiceren. Deze gaan met name over bestemmingsplannen.

Zoeken naar de officiële bekendmakingen

Op de website www.officielebekendmakingen.nl staan alle gemeentelijke publicaties. Als u de link aanklikt krijgt u direct alle publicaties van de gemeente Doetinchem van de afgelopen 7 dagen in beeld. U kunt de zoekopdracht zelf aanpassen door links bovenaan de pagina met zoekresultaten op 'wijzig zoekopdracht' te klikken.