Bent u (bestuurs)lid van een maatschappelijke organisatie (vereniging, stichting of iets dergelijks)? En komt u door corona in de problemen, maar krijgt u geen subsidie van gemeente Doetinchem? Vraag dan €250,- coronasteun aan via www.doetinchem.nl/coronavirus (‘Regeling eenmalige ondersteuningsbijdrage Corona gemeente Doetinchem / €250,- regeling’).

Deelnamesubsidie

Een andere mogelijkheid is de zogenaamde ‘deelnamesubsidie’. Deze subsidie is bedoeld voor verenigingen of stichtingen die activiteiten op het gebied van sport, cultuur of welzijn aanbieden, voor jeugdleden van 5 t/m 17 jaar en mensen met een beperking (ongeacht leeftijd) woonachtig in Doetinchem. Op www.doetinchem.nl zoekt u op ‘subsidie deelname’ voor meer informatie en het aanvraagformulier.

Maatwerk corona-ondersteuning

Ook als je wel subsidie krijgt van de gemeente en (financiële) hulp nodig hebt, kun je extra steun aanvragen via www.doetinchem.nl/coronavirus  Klik op het item 'Financiële ondersteuning tijdens corona' en kijk bij de subsidieregeling 'Maatwerk corona-ondersteuning’.