Heeft u vragen over het coronavirus? Of wilt u zich laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken? Dan kunt u komende week terecht bij één van de pop-uplocaties van GGD Noord- en Oost-Gelderland. 

  • Maandag 27 september, 11.00 - 19.30 uur: sportbedrijf Rozengaarde (Bezelhorstweg 115, Doetinchem)
  • Donderdag 30 september, 11.00 - 19.30 uur: wijkcentrum de Zonneboom, zaal 1 & 2 (Zonneplein 4, Doetinchem)

De locaties zijn ingericht als tijdelijke pop-up locaties met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken.

Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen uzelf, maar ook de mensen om u heen. Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom wil de GGD iedereen in de gemeente Doetinchem in deze pop-up locatie de gelegenheid bieden om zich te informeren en laten vaccineren.

Vaccineren is niet verplicht. U kiest zelf of u een prik wil of niet. Uzelf goed informeren helpt bij het maken van een keuze. In de pop-up locatie geeft GGD Noord- en Oost-Gelderland u alle informatie en kunt u vragen stellen.