De Achterhoek staat voor enorme landelijke opgaven. Een opgave die begint op de individuele erven van zowel agrarische ondernemers als de agrariërs en particulieren die even geleden stopten. Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland en Ruimtevitaal Regisseurs organiseren met die opdracht in het achterhoofd: D’RAN en HOE!? | Mijn Buitengebied. De dag vindt plaats op donderdag 25 mei in de Radstake.

Dag vol inspiratie

Mijn Buitengebied is een dag vol inspiratie over het buitengebied in de Achterhoek. De blik op het erf- en buitengebied is voor iedereen anders maar vraagt tegelijkertijd toch om een gemeenschappelijke aanpak.
D'RAN en HOE!? | Mijn Buitengebied belicht op donderdag 25 mei 2023 alle uitdagingen in de volle breedte. Met sessies, diverse workshops en een infomarkt waar een groot aantal bedrijven en organisaties, die te maken hebben met dit onderwerp, aanwezig zijn. 

Speeddate

Bewoners en ondernemers kunnen deze dag tijdens een speeddate contact leggen met vertegenwoordigers van hun eigen gemeente. Het ochtendprogramma (van 09.00 – 13.30 uur) richt zich op vertegenwoordigers van overheidsorganisaties. Het middag- en avondprogramma heeft twee tijdsloten met een identieke opzet en richt zich op bewoners en ondernemers in het buitengebied (13.00 - 17.30 uur en van 19.00 - 22.30 uur).

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor het complete programma op www.pvo-oostnederland.nl(externe link). Daar kunt u zich ook aanmelden.