Ook in de zomermaanden kunnen inwoners van Doetinchem weer in de Belevingswoning terecht. Bezoekers leren in een persoonlijk gesprek meer over slimme oplossingen in hun huis. Een Beleefgids geeft tips en informatie over veilig, comfortabel en zelfstandig thuis wonen. 

Sité Woondiensten, Graafschap College, Kruiswerk Achterhoek en Liemers en gemeente Doetinchem zijn in 2021 samen met de Belevingswoning gestart. De woning is ingericht om langer zelfstandig thuis wonen  mogelijk te maken. In de Belevingswoning maakt u kennis met veel oplossingen. Van op afstand bedienbare gordijnen en verlichting tot en met verlichte traptreden. Door deze oplossingen kunt u langer zelfstandig en veilig thuis wonen. 

‘Wat fijn om te weten dat dit allemaal mogelijk is’

Dat horen de Beleefgidsen vaak tijdens een rondleiding. Zij laten u in een persoonlijk gesprek zien welke oplossingen passen bij wat u nodig heeft. Dat is de kracht van de Belevingswoning. Bijvoorbeeld voor uzelf, omdat u graag veilig in uw eigen huis wil blijven wonen. Maar ook wanneer uw zich zorgen maakt over de veiligheid van uw ouders, die nog zelfstandig wonen. Of als u gewoon een veilig en comfortabel huis wil.

Maak een afspraak en kom gerust eens langs

De Belevingswoning Doetinchem is dé plek voor een prettig gesprek over gezond en gelukkig thuis ouder  worden. De koffie staat klaar en we helpen u graag verder. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Ga dan naar www.belevingswoningdoetinchem.nl. U kunt met vragen ook bellen naar 0314-64 79 98. Of stuur een mail naar info@belevingswoningdoetinchem.nl.

U vindt de Belevingswoning aan de Ruyslaan 18 in Doetinchem.