Gemeente Doetinchem werkt aan het cultuurbeleid en wil dat zoveel mogelijk laten aansluiten bij de mening, wensen en behoeften van inwoners. Daarom vragen wij u of u wilt meedenken over cultuur.  

Denk mee en vul de vragenlijst in! 

  • U vindt de vragenlijst op www.moventem.nl/doetinchem(externe link)  
  • Invullen kan tot maandag 25 september 
  • Liever op papier invullen? Neem dan contact op met Moventem via (0575) 843 738. U krijgt dan een papieren versie met antwoordenvelop thuisgestuurd
  • Invullen is volledig anoniem  

Waarom dit onderzoek? 

Met dit onderzoek krijgen we inzicht in wat inwoners belangrijk vinden op het gebied van cultuur. Ook krijgen we in beeld hoe inwoners het nu ervaren en wat de wensen voor de toekomst zijn. Onafhankelijk onderzoeksbureau Moventem voert dit onderzoek voor ons uit.  

Wat doen we met de resultaten? 

Uw reactie gebruiken we voor het opstellen van ons beleid. In dit beleid beschrijven we wat onze doelstellingen zijn op het gebied van kunst en cultuur. Hoe meer reacties we krijgen, hoe beter we aan kunnen sluiten bij de wensen van de inwoners van Doetinchem.  

Vaker meedenken? 

Meld u zich dan voor het inwonerspanel Doetinchem Spreekt(externe link). Als lid van dit panel kunt u drie of vier keer per jaar een vragenlijst invullen over onderwerpen die voor u en voor gemeente Doetinchem belangrijk zijn. U beslist per keer of u meedoet. Na elk onderzoek krijgt u per e-mail een samenvatting van de resultaten en leest u wat wij daarmee gaan doen.