Wordt 2024 uw jaar van nieuwe loopbaanperspectieven? Van 4 t/m 10 maart openen meer dan 20 overheden in Gelderland hun deuren. Kom vrijblijvend langs bij de provincie, de gemeente of het Kadaster en beleef ons werk op allerlei manieren. Van duurzaamheid en wijkbeheer tot schuldhulpverlening, communicatie, veiligheid, Financiën en vluchtelingenopvang; bij de overheid liggen de kansen voor het grijpen. Zelfs als u nog geen ervaring hebt.

Werken bij de Gelderse overheid is meer dan een baan

Het is een kans om iets te betekenen in maatschappelijke vraagstukken die nu spelen. Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden. We zorgen dat de basis op orde is. Dat doen we met een goed salaris, faciliteiten om thuis of op kantoor te werken en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een  solide pensioenregeling en verschillende verlofregelingen. 

Open dagen, inloopmomenten en workshops 

U kunt het nu zelf ervaren door sfeer te proeven en meer te horen over ons werk. Een mooi moment om  alvast de eerste contacten te leggen. We ontmoeten u graag op dinsdagavond 5 maart in het stadhuis van  Doetinchem tijdens de werkbelevingsavond. U kunt ergens tussen 17.00 en 21.00 uur bij ons binnenlopen. Kijk voor meer informatie over alle open dagen, inloopmomenten en workshops www.werkbelevingsweek.nl(externe link) en meld u direct aan. 

De werkbelevingsweek is een initiatief van Werken in Gelderland

Dit is een samenwerkingsverband van 100 Gelderse overheden. Op www.werkeningelderland.nl(externe link) vindt u vacatures, stages en inhuuropdrachten van verschillende Gelderse overheden, en inspirerende verhalen  van medewerkers.