Per 1 oktober 2021 stopt VIT met de ondersteuning van mantelzorgers in de Achterhoek. Omdat wij goede ondersteuning aan mantelzorgers erg belangrijk vinden, zijn wij direct na het bericht van VIT op zoek gegaan naar een nieuwe samenwerkingspartner. Wethouder Frans Langeveld: "Ik ben blij dat we nog voor de zomer geslaagd zijn in onze zoektocht en in Buurtplein een geschikte partner hebben gevonden. Dit biedt zekerheid aan mantelzorgers en betrokken vrijwilligers!"

Door het stoppen van VIT verliezen we een betrouwbare en gewaardeerde partner. Het past dan ook in dit plaatje dat VIT zorgt voor een goede overgang van de werkzaamheden naar Buurtplein. Ondanks het stoppen van VIT kijken we met veel vertrouwen naar de toekomst. Buurtplein is een organisatie die breed ondersteuning biedt. De mantelzorgondersteuning sluit naadloos aan bij de huidige werkzaamheden van Buurtplein. Bovendien is er ruim de tijd voor goede voorbereidingen doordat er snel zekerheid is gekomen.

Buurtplein biedt de mantelzorgondersteuning vanaf 1 oktober aan. In aanloop naar 1 oktober houden wij u via deze website en de gemeentepagina in het Doetinchems Vizier op de hoogte over verdere details.