Met trots heeft burgemeester Mark Boumans aan Van Dam Verhuizingen medegedeeld dat het Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft behaagd het predicaat Hofleverancier aan het bedrijf Van Dam Verhuizingen te bestendigen. Dit wederom voor de duur van 25 jaar. Vanmiddag hebben Jeroen en Rick van Dam van Van Dam Verhuizingen, in aanwezigheid van burgemeester Mark Boumans, de bepalingen hiervoor ondertekend.

Hofleverancier sinds 1995 

Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan heeft Van Dam Verhuizingen in 1995 het Predicaat Hofleverancier ontvangen. Om dit predicaat te kunnen blijven voeren is het nodig om elke 25 jaar bestendiging aan te vragen. Zijne Majesteit de Koning verleent het recht hiertoe. 

Historie

Van Dam Verhuizingen is opgericht in 1844 en behoort tot de oudste verhuisbedrijven van Nederland, wellicht de oudste. Het familiebedrijf staat zowel binnen als buiten onze regio zeer goed bekend. Op dit moment staan de vijfde en zesde generatie aan het roer van het bedrijf. Een zevende generatie is al onderweg om in de toekomst in het bedrijf te gaan werken. Op maatschappelijk en sociaal vlak is het bedrijf zeer begaan met alle gelederen van onze samenleving. 

Voorwaarden predicaat

Men ontvangt het predicaat onder meer als het bedrijf met goede naam en faam bekend staat, zeer belangrijk in het vakgebied is, van onbesproken gedrag is door al de jaren en oorlogen heen en een solide financiële basis heeft.