Door te investeren in het energiezuinig maken van bestaande woningen kan veel energie worden bespaard, waardoor er minder energie (duurzaam) hoeft te worden opgewekt. Daarnaast levert een goed geïsoleerde woning ook extra wooncomfort op en gaat de energierekening omlaag.

Agem Energieloket

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw eigen woning te verduurzamen of wilt u advies waar u moet beginnen? Dan kunt u terecht bij het Agem energieloket. Agem Energieloket is voor onze gemeente hét informatiepunt over energiebesparing waar u met al uw vragen over uw woning terecht kunt. Zo kunt u bijvoorbeeld kosteloos gebruik maken van de adviesdiensten op het gebied van energiebesparing en duurzaam (ver)bouwen en ook meedoen aan diverse projecten en programma’s waarmee u het energieverbruik in uw woning kunt verlagen.

De maatregelen die u treft aan uw woning moeten natuurlijk gefinancierd worden. Afhankelijk van de maatregelen die u wilt treffen zijn er mogelijk ook subsidies en/of leningen beschikbaar. Bij Agem Energieloket zijn al deze subsidies en leningen in beeld en kunnen ze u hierover informeren.

Logo Agem

Terug naar de startpagina Energie & Duurzaamheid

Hebt u gevonden wat u zocht?