Tussen 12 december 2022 tot medio 2023 loopt de campagne “Kom werken in Doetinchem’. Bedrijven en organisaties in Doetinchem en de Achterhoek staan voor de uitdaging om voldoende arbeidskrachten te trekken. Voor nu én in de toekomst.  

De campagne benadrukt de voordelen van werken dichtbij en richt zich op werknemers die in een straal van 30 kilometer rondom gemeente Doetinchem wonen. Zij worden nieuwsgierig gemaakt via billboards langs de A18 en A12, social media advertenties en de website OnverwachteHoek.nl. Op de webpagina ‘Kom werken in Doetinchem Kom werken in Doetinchem - Onverwachte Hoek(externe link)  zien zij alle voordelen van het werken in onze gemeente. Banenadviseur Gijs Piek helpt hen zoeken naar de ideale baan. Ook zien zij alle Doetinchemse vacatures van onze partners op de website.  

De eerste nieuwe medewerker is al uit de file gestapt en aan de slag gegaan als Trade Marketing medewerker bij Rensa Family. Lees hier het LinkedIn bericht(externe link) van Ria Doorn.

Doetinchem en de Achterhoek op zoek naar arbeidskrachten  

Bedrijven en organisaties in Doetinchem en de Achterhoek staan voor de uitdaging om  voldoende arbeidskrachten te trekken. Vanuit 8RHK Ambassadeurs startte daarom in het voorjaar van 2020 de campagne Onverwachte Hoek. Een campagne die Doetinchem en de Achterhoek als aantrekkelijke werk- en woonstad promoot, was een wens. Gemeente Doetinchem en Onverwachte Hoek hebben daarvoor de krachten gebundeld en startten de subcampagne ‘Kom werken in Doetinchem’.